Deze low budget restaurants moet je echt een geprobeerd hebben!

Lekker uit eten gaan hoeft helemaal niet de hoofdprijs te kosten. Zo kun je op verschillende plekken in Nederland heerlijk dineren voor leuke prijs. En dan hebben we het over échte restaurants, dus geen broodje hamburger bij de lokale snackboer.

 

Happy Italy

Niet alleen van het eten, maar ook van prijs wordt je helemaal happy. Dit populaire Italiaanse restaurant is op verschillende plekken in Nederland te vinden. Bij Happy Italy zijn alle hoofdgerechten onder de 11 euro en kun je zelfs pizza’s krijgen voor minder dan 6 euro. Oh, en het is ook nog eens een super hip restaurant met humoristisch personeel.

 

Humphrey’s

Wil je lekker met de kinderen uit eten, maar dan voor een leuke prijs? Ga dan lekker uit eten bij Humprey’s, waar je voor je menu’s altijd hetzelfde betaald. Zo zijn de prijzen als volgt opgesteld:

 

  • 3-gangen menu (25,95 euro)
  • 3-gangen kindermenu (12,50 euro)
  • 2-gangen kindermenu (9,50 euro)

 

La Cubanita

Lekker onbeperkt tapas eten voor een zeer aantrekkelijk prijs doe je bij La Cubanita. Terwijl je geniet van gezellige Cubaanse muziek in de Caribische sferen van het restaurant, kun jij zoveel hapjes bestellen als je op kunt. Ze zitten net als de bovenstaande restaurants overal in Nederland. Doordeweeks betaal je 17,95 euro per persoon en in het weekend 22,50 euro. Een echte aanrader is de heerlijke sangria. Die krijg je per halve liter of liter geserveerd en kun je delen met iedereen aan tafel aan de hand van lange gekleurde rietjes. Superleuk!

 

Ikea

Oke, dit is misschien niet meteen het meest fancy restaurant, maar hey, het is supergoedkoop en ook nog eens superlekker! Daarnaast, je verwacht het misschien niet, serveren ze maaltijden van hoge kwaliteit. Zo serveren ze bijvoorbeeld ook biefstuk en varkenshaas. Houdt rekening met prijzen van 5 euro tot 13 euro per hoofdgerecht. Je hoeft dus echt niet altijd aan de Zweedse balletjes te gaan, tenzij je dat graag wilt natuurlijk!

 

Sumo

Wil je lekker en betaalbaar sushi eten of van de Aziatische grill genieten? Dan is Sumo een goede keuze! Je betaalt hier 25 euro voor onbeperkt genieten van de lekkerste Aziatische hapjes. Dit is trouwens een topoplossing wanneer je vrienden graag sushi willen eten, terwijl je er zelf niet van houdt. Er is namelijk genoeg te kiezen voor iedereen. Leuk extraatje; alles wordt gebakken in sesamolie. Dat is niet alleen heel lekker maar ook nog eens een stuk gezonder dan andere bakoliën.

 

Eet smakelijk alvast!

Spread the love