Maak van je toilet de ultieme comfort zone

Ouders met kinderen zullen zich ongetwijfeld herkennen in deze blog. Sterker nog, misschien zit je dit wel te lezen terwijl je op het veiligste en meest teruggetrokken plekje van je huis zit ; het toilet.
Dé plek om jezelf even af te sluiten van grijpgrage handjes, smerige mondjes, een spervuur aan vragen en nog meer aandachtzuigende activiteiten van jouw wondertje(s).Even een moment voor jezelf, op een paar vierkante meter.
Maar hoe kleedt je deze praktische ruimte om tot jouw ultieme plekje ?

De kleuren en geuren

Als we denken aan de geuren en kleuren op een toilet dan krijgen we een negatieve smaak in onze mond, maar daar wil ik niet naartoe in dit verhaal. Ik doel op de kleuren op de muur en de geuren van de meest uiteenlopende luchtverfrissers die verkrijgbaar zijn voor op het kleinste kamertje van het huis.
Gebruik geen schreeuwend felle kleuren, het is een klein kamertje en je komt er juist voor de rust. Dus rustige en lichte tinten zijn de basis voor een hemels plekje. Ook luchtjes en luchtverfrissers mogen niet te overheersend zijn, je wilt niet vergast worden door de aroma van verstikkende parfums. De lucht is er al vaak genoeg niet te harden, dus wees subtiel met je keuze voor een lekkere luchtverfrisser.

Accessoires voor jouw privé paradijsje

Nu komt het belangrijkste gedeelte. Ondanks het feit dat een toilet praktisch moet zijn, en je er de grote en kleine boodschap moet kunnen prediken, moet het ook een gezellige ruimte zijn als je even probeert te ontsnappen van de dagelijkse hectiek.
Wit is ook maar wit, dus klinisch, saai en ongeïnspireerd. Er zijn talloze creatieve accessoires voor op het toilet verkrijgbaar. Was je vermoeide papa of mama gezicht in een designer-wasbak, droog het af met een bontgekleurde handdoek met opdruk en bekijk het daarna in een spiegel met een prachtige omlijsting, zo zakt je stress level al zeker met 50%.

Er zijn ook veel creatieve tijdschrifthouders, een WC rol houder en houders voor luchtverfrissers verkrijgbaar in de meest geniale thema’s. En wat dacht je van toiletbrillen die jou het gevoel geven dat je op een paradijselijk eiland zit te poepen ? Dus grijp je kans, creëer jouw eigen toevluchtsoord en verzeker jezelf van een momentje vakantie in je eigen huis.

Tip : Voordat je jouw paradijsje bezoekt kan je tegen de kinderen zeggen dat je snoepjes in hun kamers hebt verstopt. Rust gegarandeerd.

Spread the love