Maak water speciaal met een beperkt budget

Wij weten allemaal wel dat je anderhalf tot twee liter water per dag moet drinken. Ik heb het drinken van water echter al na een paar glazen echt wel gehad. De kinderen van mij zijn in de tienerleeftijd en drinken bovendien liever frisdank. De bubbels zijn namelijk zo lekker. Ik koop dus veel frisdrank en drink zelf vooral heel veel thee en koffie. Bubbelwater vind ik nog wel lekker, maar dat kost eveneens steeds geld. Een vriendin van mij let ook op de centjes en heeft zelf ook kinderen die frisdrank lekker vinden. Zij attendeerde mij op SodaStream.

SodaStream om je eigen water echt lekker te maken

Aangezien ik – net als die vriendin van mij – ook altijd al op de kleintjes let, dacht ik: dat kan ik ook. Inderdaad, ik heb dankzij haar de oplossing gevonden in SodaStream. Dat was eerst Soda Club en misschien ken jij net als ik die naam nog wel van vroeger. Het is nu in elk geval SodaStream geworden. De naam doet er op zich niet eens toe, maar wel wat je met de Sodastream producten kan doen. Je maakt namelijk op een gemakkelijke manier gewoon water uit de kraan extra speciaal. Daar betaal je niet eens veel geld voor. Het is dus geschikt als je een beperkt budget hebt. Zo tover je water bijvoorbeeld om tot bruisende SodaStream cola of tot SodaStream siroop. Je hebt er niet eens veel voor nodig. De investering in een bruiswatertoestel heb je er zo uit en het scheelt je heel veel slepen met flessen frisdrank.

Hoe werkt SodaStream dan?

Het werkt heel simpel. Je hebt een Soda Club fles en een bruisapparaat nodig. Hiermee maak je koolzuurhoudend water. Dat is lekker voor als je tieners hebt die gewend zijn om cola of frisdrank met een ander smaakje te drinken. Er zijn nog veel meer SodaStream smaken die je kinderen helpen te verleiden om het bruisende smaakwater nog lekkerder te vinden. Misschien ziet je puber je al aankomen met zelf frisdrank maken. Maak het daarom eerst eens zelf en schotel het ze gewoon voor. De kans is groot dat het letterlijk naar meer smaakt. Dat scheelt jou net als mij in de toekomst veel geld en minder sjouwwerk. Als je kinderen enthousiast zijn, heb je er geen omkijken naar. Koolzuurhoudend water maken met een smaakje van SodaStream is dan de ideale oplossing.

Lekkere smaakjes

Om aan mijn wens en die van mijn kinderen tegemoet te komen, heb ik direct gekozen om verschillende smaakjes van SodaStream in huis te halen. Ik moet zeggen dat het echt lekker is om water – dat eerst dus gewoon water was – om te toveren tot een fantastisch drankje. Ik drink nu minder thee en koffie om af en toe een heerlijk glaasje met een verfrissend smaakje van SodaStream te nemen. Mijn kinderen? Die zijn er nu niet meer vanaf te houden en ik moet zelfs opletten dat ze niet te veel van SodaStream met bubbels drinken. Als het op is, maken ze trouwens wel zelf weer bij. Dat is dan toch wel weer een pluspunt van mijn tienerkinderen.

Spread the love