Moederdag bloghop | winacties op elk blog!

Moederdag bloghop | winacties op elk blog!

Het is vandaag moederdag, en vandaar dus een leuke moederdag blog hop! Je maakt op 24 blogs kans op een leuke prijs als je meedoet! Gewoon de links onderaan volgen, en zo kom je langs allemaal.

Wat leuk dat je hier bent op mamaisblut.nl. MamaisBlut.nl is een lifestyle blog voor iedereen op een budget. Voor de man en vrouw die graag kwaliteit kiezen voor een goede prijs. Voor diegene die graag leest over tips om te solliciteren, bloggen of hoe je jezelf het beste kunt presenteren. Voor diegene die meer wil!

Onze winactie is vandaag dan ook een powerbank! Want welke moeder kan nou zonder telefoon? En hoe vaak is die leeg???

Waarom je powerbanks nodig hebt

Tegenwoordig hebben mensen hun complete digitale inboedel in hun broekzak zitten. Films kijken in de trein, face-timen met je liefde of een Candy crush marathon. We doen er alles aan om in contact te blijven, op de hoogte te blijven, en om de tijd te doden als het openbaar vervoer weer eens vertraging heeft. En dan ? Net als je die belangrijke telefonische bespreking hebt..

Batt 10%

Powerbank

Ze zijn in alle maten en kleuren te verkrijgen. Powerbanks, een externe batterij voor je i-phone, tablet of i-pod. Er handig als je lang van huis bent en je in contact moet blijven met je werkgever, thuisfront etc. We leven nu eenmaal in een generatie waarin vrijwel alles digitaal gaat.
Even die mail versturen als je in de trein zit of whatsappen met je kind die net een goed cijfer heeft gehaald, je batterij gaat sneller leeg dan je denkt. Een externe batterij is makkelijk bij je te dragen, ( vergeet deze niet op te laden natuurlijk ).

Soorten powerbanks

Powerbanks voor je i-phone zijn te verkrijgen in de meest gekke kleuren en figuren. Ook de prijsklassen verschillen per powerbank. Dit is afhankelijk van de laadcapaciteit, levensduur etc. Ze passen over het algemeen gewoon in je jas of broekzak en zijn dus makkelijk mee te nemen. Het is raadzaam om een powerbank te kopen dat speciaal is ontworpen voor jouw type telefoon op tablet. Er bestaan uiteraard ook goedkope versies in de vorm van ‘Hello Kitty’ of ‘Superman’, leuk om te zien, maar goedkoop is duurkoop en gaan dus niet lang mee, of zijn zelfs juist niet goed voor je mobiele telefoon.

Altijd bereikbaar

Veel mensen in het bedrijfsleven zijn tegenwoordig afhankelijk van internet om hun werk te kunnen uitvoeren. Daarom is het belangrijk dat je de hele dag bereikbaar bent. Je kan bijvoorbeeld nu eenmaal geen internetbedrijf runnen als je niet beschikt over internet. Vooral als je veel en vaak onderweg bent en geen stopcontact bij de hand hebt is het verstandig om een goede en kwalitatieve powerbank bij je te hebben. Misschien zelfs meerdere. Op deze manier ben je altijd bereikbaar en kan je ook onderweg je professie uitvoeren zonder dat je hoeft te stressen dat je binnen afzienbare tijd letterlijk bent afgesloten van elke vorm van communicatie. Want sinds de opmars van mobiele telefonie en internet is er geen telefooncel meer op straat te vinden…

Winnen!!

Wij vinden het leuk als je mee doet met de winactie! Je maakt kans op een powerbank die je telefoon tot wel 3x toe kan opladen! Zo zit je voorlopig niet zonder…

Je doet mee door hieronder een reactie achter te laten!

Het kan zijn dat je hier bent via het leuke mamablog waarliefdewoont.nl of dat je direct bent gekomen. Ik stuur je in ieder geval weer door naar de mama die graag eerlijk en echt blogt byjon.nl

Succes met alle winacties!!