Unieke manieren om geld te verdienen

3 unieke manieren die ideaal zijn voor moeders om geld te verdienen

Als moeder heb je het financieel niet altijd even makkelijk. Het ouderschap gaat vaak gepaard met een vervelende combinatie voor je portemonnee: minder werken (en dus een lager salaris) en hogere uitgaven. In dit artikel komen 3 manieren aan bod om geld te verdienen die perfect te combineren zijn met het drukke bestaan als moeder.
Denk je bij een hoger inkomen aan meer uren werken of een hoger salaris? Dat kan uiteraard, maar tegenwoordig zijn er ook tal van andere manieren om (online) wat extra’s te verdienen of tips om geld te besparen. Daar leer je in dit artikel meer over. En over het besparen kun je ook veel teruglezen op bespaarblog.nl.

Geld verdienen als webcammodel

De manier die verreweg het grootste verdienpotentieel heeft: aan de slag gaan als webcammodel.

Ben je opzoek naar een manier waar je heel veel geld mee kunt verdienen? Zoek dan niet verder en ga aan de slag als webcammodel. Iedere bezoeker rekent per minuut af. Lukt het jou om meerdere bezoekers in jouw chatbox te krijgen? Dan kun je heel eenvoudig €100,- of meer per uur verdienen.

Geld verdienen als webcammodel is een populaire, lucratieve mogelijkheid voor vrouwen om maandelijks honderden euro’s (of meer) per maand te verdienen. We leggen uit hoe het werkt, wat je nodig hebt en waar je rekening mee moet houden.

Voordat we meer over geld verdienen als webcammodel gaan vertellen nemen we eerst een paar belangrijke twijfels weg:

  • Je hoeft niet beeldschoon te zijn
  • Je hoeft geen maatje 36 te hebben
  • Je mag anoniem (bijv. met een masker) achter de webcam plaatsnemen
  • Je kunt bezoekers uit bepaalde plaatsen (bijv. je eigen woonplaats) uitsluiten
  • Je mag zelf bepalen hoe vaak en wanneer je werkt
  • Geen investering vereist, jouw chatbox wordt gratis ter beschikking gesteld

Alleen betalende bezoekers kunnen jou zien. Voor iedere betalende bezoeker in jouw chatbox ontvang je een vergoeding. De bezoekers rekenen per minuut af en daar krijg jij een gedeelte van. Momenteel liggen de verdiensten op €0,18 per bezoeker per minuut. Het is heel gebruikelijk (maar uiteraard afhankelijk van hoe goed het jou lukt om bezoekers te binden) dat er meerdere bezoekers tegelijk in jouw chatbox zitten. Een kort rekensommetje leert dat je met 7 bezoekers op een uurloon van ruim €75,- zit.

Wil je meer weten over deze mogelijkheid om geld te verdienen? In dit uitgebreide artikel over het worden van een webcammodel lees je er alles over.

Cadeaubonnen inwisselen voor geld

Heb je voor je verjaardag een cadeaubon gekregen van een winkel waar je toch niets mee gaat doen? Tegenwoordig kun je op de website van Wissel.nl jouw cadeaubonnen omzetten in klinkende munt. Afhankelijk van de populariteit van de winkel en de nog resterende geldigheidheidsduur kun je jouw cadeaubon voor zo’n 90% van de waarde verkopen.
Het bedrag dat je er voor krijgt is sterk afhankelijk van de uitgever van de bon. Een cadeaubon van Coolblue of Bol.com is meer waard dan van een kleinere, gespecialiseerde webwinkel.

Cashback shoppen: geld terug bij iedere online aankoop

Een andere goede en snelle optie: cashback shoppen. Als drukke moeder is bestellen op internet ongeveer net zo belangrijk als de navelstreng tijdens je zwangerschap. Maar wist je dat je een percentage van jouw bestelbedrag terug kunt krijgen? Het enige dat je moet doen is een account aanmaken bij een cashbackwebsite zoals CashbackXL.nl.
Je maakt een account aan en klikt via deze site door naar jouw favoriete webshop(s). Je bestelt en betaalt zoals je gewend bent. De cashbackwebsite registreert de aankoop automatisch en zet het verdiende bedrag in jouw account. Zodra de webshop in kwestie de order goedgekeurd heeft kun je het bedrag uit laten betalen. Deze keuring duurt ongeveer 2 maanden, zodat de webshop kan controleren of je de bestelling niet teruggestuurd hebt.
Het percentage aan cashback varieert van winkel tot winkel. Bij een populaire website als Booking.com is de cashback 4%. Dit houdt in dat je bij een vakantieverblijf van €1000,- toch een leuke €40,- als cashback kunt ontvangen. En daar hoef je – op een account aanmaken bij CashbackXL.nl na – helemaal niets voor te doen!

 

Unieke manieren om geld te verdienen

Spread the love