Ook Mystery shopper worden?

Je hebt er vast wel eens van gehoord, een mystery shopper. Maar wat doen ze nou precies en hoe kun je daar werken? Want laten we eerlijk zijn, winkelen, en betaald krijgen vinden we allemaal wel leuk!!

mysteryshopperMystery Shopper

Een mystery shopper gaat naar verschillende winkels en bedrijven, en koopt daar een product. Dit geld krijg je vaak terug, en daar bovenop een vergoeding. Ook komt het voor dat je alleen een vergoeding krijgt, maar dat zijn dan standaard producten die je vaak zelf koopt.

In zo een winkel kijk je even goed rond, onthoud alles wat je ziet. Het belangrijkste is vaak de service. Hoe is het personeel? Hoe is het product? Je geeft uiteraard niet aan dat je een mystery shopper bent. Dezelfde dag vul je een vragenlijst in, en vertel je hoe het is gegaan.

Uiteraard word er per opdracht duidelijk uitgelegd wat er van je verwacht word. Je kunt zelf aangeven welke steden jij beschikbaar bent, en waar je interesse ligt. Ook ben je niet verplicht op een aanbieding in te gaan. Het is allemaal eigen keuze.

Nemo / Pixabay

Geen thuiswerk

Het is wel geen thuiswerk, maar ik vind dit zo leuk om te doen, dat ik het je niet wilde onthouden. Bovendien is het wel redelijk makkelijk te doen als je de kinderen bij je hebt. die nemen we wel vaker mee shoppen toch 🙂

Meld je vandaag nog aan, en wie weet kun je al snel aan de slag!

Klik hier om je aan te melden (uiteraard kost het je niets om aan te melden!!)

2 thoughts on “Ook Mystery shopper worden?

  1. are these fabrics made in china, cause I don’t want buy clothes that children my own age made in terrible conditions, IVIVVA they sweat there little ass’s of every day! Put a stop to this now! You can be the change

Comments are closed.