Met deze tips is het opbergen van rommel weer leuk!

Een huis dat opgeruimd is, geeft altijd een fijner gevoel dan een compleet rommelig huis. Maar je wilt natuurlijk niet alleen maar standaard plastic opbergbakken hebben want dat geeft ook geen mooie gezellige sfeer. Daarom geef ik opberg tips on a budget die ook nog eens leuk bij het interieur passen.

 

Schaf een houten opbergkist aan

De eerste tip is een gave opbergkist van hout is een eyecatcher in iedere woon- of slaapkamer. Je kunt een houten opbergkist kopen bij bijvoorbeeld IKEA al voor €49,95. In de opbergkist kun je van alles kwijt zodat het in huis geen rommel meer is. De kist is van hout maar voor de creatieveling onder ons is het ook mogelijk om hem zelf een andere kleur te geven die goed in jouw interieur past. Het is niet alleen een opbergkist maar je kunt hem ook als salontafel of bijzettafel gebruiken, twee vliegen in één klap. Een houten opbergkist is daarom een goede budget tip om veel rommel te kunnen opruimen.

 

Stijlvolle opbergdozen in een open kast

Een openkast is helemaal in de laatste jaren maar dat zorgt vaak wel voor een rommelige uitstraling. Maar met stijlvolle en budget opbergdozen kun je jouw open kast een mooie en nette uitstraling geven. Een stijlvolle opbergdoos zorgt ervoor dat je veel spullen kwijt kunt die uit het zicht verdwijnen, bijvoorbeeld speelgoed of schoenen die je niet veel gebruikt. Een opbergdoos is ook een goede oplossing voor het bewaren van het winterdekbed of andere grote spullen die je niet veel gebruikt. Doordat opbergdozen en altijd in meerdere maten, vormen en kleuren zijn kun je helemaal zelf bepalen wat jij wilt gebruiken. Je kunt bij Xenos al een set van 2 opbergdozen kopen voor €9,99.

 

Benut ruimtes onder meubels

Misschien wel de belangrijkste opberg tip: benut ruimtes onder meubels. Je hebt veel meubels in huis waar je makkelijk spullen onder kunt opbergen en dat kan vaak al vanaf €5,49. Bij de Action kun je een box voor onder het bed kopen voor deze prijs waar maar liefst 32 liter aan spullen in kan. Op deze manier kun je voor een mooie prijs in één klap veel spullen opbergen op een onbenutte plek! Doordat de box wieltjes heeft kun je hem gemakkelijk onder het bed vandaan halen wanneer je er iets uit nodig hebt.

Spread the love