Project Mc²: Smart is the new cool MEGA winactie!

Mijn dochter heeft de serie Project Mc² wel 100x gezien op Netflix. En is dus ook een mega grote fan van de poppen! Ze zijn dan ook wel heel leuk met ieder een eigen experiment. De winactie belooft veel!

Project Mc²

Ik was de slutty teens en de hoochie Barbies wel een klein beetje zat. Dus bij de previews van deze serie was ik wel erg benieuwd! Ik stimuleer mijn meisjes graag dat ze iets technisch leren, of lezen. Deze poppen helpen wel bij het ontdekken van nieuwe interesses. De vraag naar meiden in scheikunde en techniek is ontzettend hoog, dus een goede carrière keus.

Project Mc² wil jonge meiden enthousiast maken voor een Bèta schoolopleiding. Nu kun je thuis coole experimenten uitvoeren met de vier superslimme meiden en dat met huis-tuin-en-keuken ingrediënten. Project Mc² is dan ook het eerste speelgoedmerk dat inspeelt op de Bèta schoolopleiding en deze integreert in de speelgoedlijn.

mc-dolls-1
Wek een vulkaanuitbarsting op met culinaire scheikundige (ja, dat bestaat echt!) Adrienne Attoms™. Er spuit ‘lava’ uit de mond van de minivulkaan. Alles wat je nodig hebt is een beetje azijn, zuiveringszout en afwasmiddel. Het zuiveringszout werkt als een base en neutraliseert het zuur in het azijn. Samen produceren ze koolzuurbelletjes, waardoor de vulkaan begint te bruisen. Wow!

Project Mc2™ is een team van vier superslimme en coole meiden. Ze gaan samen naar school op de Maywood Glenn Academy en ze gebruiken hun liefde voor wetenschap en hun spionnenvaardigheden om missies uit te voeren voor de geheime organisatie NOV8™ (‘innovate’). Ze zijn echte meiden, met echte talenten, die nergens voor terugdeinzen.mc-dolls-5

mc-dolls-4

WINNEN!!!

Wat kun je winnen?

Maak je eigen lavalamp, samen met McKeyla McAlister™, de leider van Project Mc². Watermoleculen vermengen zich niet graag met oliemoleculen. Dit heeft te maken met de intermoleculaire polariteit. De olie blijft op het water drijven, omdat olie een lagere dichtheid heeft dan water. Als je een bruistablet toevoegt, dan lost deze op en komt er gas vrij. Terwijl de gasbelletjes omhooggaan, nemen ze wat van het gekleurde water mee.  Wetenschap is supercool, vind je nietmc-dolls-2

Advanced Digital Intelligence Spy Notebook  (A.D.I.S.N.™)
Dit is je kans om direct in contact te komen met NOV8™! Word net als McKeyla McAlister™ een geheim agente met je persoonlijke Advanced Digital Intelligence Spy Notebook – afgekort A.D.I.S.N.™.

Dit unieke Spy Notebook bevat 2 geheime berichten van NOV8, heeft enkele geheime vakken en ook ruimte voor een Smartphone. Zo kunnen fans snel toegang krijgen tot Netflix, YouTube’s AwesomenessTV, de Project Mc2-website (Engelstalig) en de gratis iOS-app (Engelstalig) die verkrijgbaar is in de App Store. Daarnaast bevat dit supercoole Notebook ook een Project Mc2 ‘NeRDy’-armband om A.D.I.S.N. te ontgrendelen, een pen met onzichtbare inkt, een ultraviolet lampje, een boekje met leuke activiteiten en stickervellen.

Hoe super leuk???

Wil jij kans maken op deze MC2 pop en Spy Notebook? 

Om mee te doen met deze winactie zou ik het super leuk vinden als je dit bericht deelt, of liked op Facebook of Instagram. Elke deel of like actie op social media is een extra winactie!

Facebook
Instagram
Twitter

De winnaar krijgt binnen een week persoonlijk bericht.

Samen met Cassandra van Momambition, een een persoonlijk mamablog over premature babies, beauty, romantiek en fashion en mijn healthy lifestyle en fashion blog hebben wij dit weekend maar liefst 9 winacties!

 

Spread the love

21 reacties op “Project Mc²: Smart is the new cool MEGA winactie!”

 1. 22. November 2011 at 18:29An alle meine netten vorposter…Ihr seit mir Helden, das klingt ganz danach als würdet ihr eure jailbroken iPhones normal booten, gehe ich da recht in der annahme?Ihr müsst unter redsnow -> extras -> just boot wählen und der anleitung folgen,das handy wird dann so zu sagen gepatcht , dies ist bei jedem reboot zu wiederholen!hoffe ich konnte helfen.

 2. Adria Garcia – I just couldn’t let this get by me Zack. You have one a great job with all the photos taken of my cousin Corey and soon to be cousin and great friend Nikki. Your work has really shown the both of them the way that they really are. Great Job

 3. Natuurlijk wil ik kans maken op deze mooie prijs! En ik denk dat mijn dochter het helemaal niet erg zou vinden als ik de gelukkige zou mogen zijn 😉

 4. Echt heel leuk!! Ik doe ook graag mee voor mijn dochter Mia! Zij vindt dit ook zo leuk!! Net een cursus science gehaf op school..en nu helemaal weg van wetenschap!!

 5. Geweldig! Ik doe graag mee voor ons kleine poppenmoedertje.

  Volgen doe ik via Facebook (bericht een like gegeven) en Twitter (bericht getweet, geliked en geretweet).

 6. Volg je op alle kanalen, gedeeld op twitter. Ik loot heel graag mee voor mijn dochter. Bijna 7 jaar, en een extra pakje in deze kadootjes periode is natuurlijk heel erg leuk.

 7. Dit is leuk zeg! Vond het voor 5 dec beetje lastig iets te zoeken wat past bij een meisje van bijna 8 jaar oud. Voor het ene te groot en het andere weer te klein. Maar dit Project Mc2 is echt wel heel cool zeg, leuk en leerzaam tegelijk! Doe daarom hel graag mee..

 8. Claudia Diependaal

  Wauw wat zijn ze leuk. Nichtje Sophie maakt mij vast tante van het jaar ? ze heeft er maar een dat scheelt haha. Ze zou hier zo blij mee zijn. Dus doe ik erg graag voor haar mee.

 9. Linda Raaijmakers

  Supergaaf voor Eva 😀 dus heb ik het volgende gedaan:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Pinterest: lindavanduren/ (gepind)
  Google+: lindaenbjorn (gedeeld)

  groetjes Linda

Reacties zijn uitgeschakeld.