De sale is begonnen! Ik scoorde een leuke outfit.

De sale is begonnen! Ik scoorde een leuke outfit.

De kinderbijslag is binnen! En de sale is ook begonnen dus 2 vliegen in 1 klap. Lukt het om voor 50 euro een outfit te scoren voor mijn opgroeiende zoon?

Het antwoord op die vraag is uiteraard ja! Wanneer jullie mij nu een beetje kennen, ik ben zo creatief geworden met weinig geld. Dus 50 euro vind ik dan een hoop geld. Ik kan serieus ook niet begrijpen wanneer ik mijn vrienden hoor zeuren dat ze het maar niet lukt om leuke kleding te vinden voor bijv. 200 euro, dat vind ik een gigantisch budget he!  Meestal ben ik de enige single mama en ik moet zeggen zonder arrogant te doen dat mijn zoontje er nog beter uitziet dan de 2 verdieners. Het is puur een kwestie van goed zoeken en moeite doen.

De kleding wat mijn zoontje vaak aanheeft is echt van goede kwaliteit en ook nog vaak merkkleding niet dat het een must is absoluut niet. Maar wanneer ik in de sale dat tegenkom en het mooi vindt waarom niet? Daarnaast struin ik veel vintage shops af, ik heb een paar adressen waar ik kom. En het is ongelofelijk wat ik daar vind. Nieuwe (merk) kleding voor zo weinig.

Het outfit wat ik heb gevonden nou eigenlijk heeft mijn zoontje het zelf uitgezocht. Want meneer is op een leeftijd gekomen dat hij zijn eigen kleding wilt uitzoeken. Dus ja slik, weer een fase wat ik kan afsluiten. Wij zijn nu dus geslaagd voor 44,99 en dat bij de Zara en de Wehkamp. Normaal moet je verzendkosten betalen bij de Wehkamp, maar t/m 31 januari betaal je geen verzendkosten, de minimale bestelwaarde is wel 20 euro.

Het eerste item is een super gave jas ( dat riep mijn zoontje dus bij het zien van deze jas) van Coolcat te bestellen bij Wehkamp. Het is een zwarte gevoerd model en enorm afgeprijsd van 60 euro naar 18 euro!

Het 2e item is ook van Coolcat een leuk shirt afgeprijsd van 18 euro naar 9 euro ook te bestellen bij Wehkamp:

 

 

Het 3e item is een hele stoere jeans van Zara met scheuren en patches in het zwart van 27,95 naar 17,95. Het kan zijn dat het al uitverkocht is wanneer jij gaat kijken omdat het echt snel gaat bij Zara met de sale. Persoonlijk vind ik het beter om naar de winkel te gaan omdat online echt vaak dingen al uitverkocht zijn.

Red jij het met 50 euro of minder om kleding te kopen voor jouw kind?