Shoptips voor de perfecte herfst garderobe!

Shoppen voor een nieuwe garderobe is altijd leuk, vooral als er weer een nieuw seizoen aan komt. Het grote nadeel? Je kosten schieten ook snel de pan uit. Daarom wil ik je vandaag wat tips geven! Lees je mee?

De allerbelangrijkste tip die ik je kan meegeven is: maak een lijstje. Zo voorkom je dat je met onnodig veel spullen thuis komt en bespaar je jezelf een hoop miskopen. Denk dus vooral na over wat je nodig hebt.

Basics zijn ideaal om te hebben. Vooral bij de overgang naar kouder weer kan dat hemdje onder je trui net dat beetje extra warmte geven. Maar een goed basic topje hoeft niet heel duur te zijn. Kijk bijvoorbeeld eens bij de sale rekken of bij winkels als de Primark en Hema. Hier hebben ze prima kwaliteit basics die ook nog eens niet zo veel hoeven te kosten.

 

Tips voor een herfst outfit

Mijn volgende tip is ook eigenlijk vrij simpel. Kijk vooraf goed naar de trends van het seizoen. Een leuke winterjas is natuurlijk zo gevonden op winterjassen.com. Maar wanneer je toch ook wat leuke jurkjes of rokken wilt halen voor de kerst adviseer ik je even te gaan kijken op jurken.com of rokken.com voor wat trend advies. Zo weet je zeker dat je iets koopt wat een beetje trending is. En tja, daarnaast kun je dan weer gaan kijken voor leuke kortingscode’s om wat geld te besparen.

Nou is Judith ook lekker bezig met sporten de laatste tijd. Voor haar heb ik natuurlijk ook nog een tip. Sportkleding.com heeft namelijk een ontzettend leuke nieuwsbrief waar je je voor kan inschrijven zodat je 1 keer per maand een overzicht krijgt met allemaal speciaal geselecteerde sport outfits. Die worden dus ook per seizoen bekeken en laten je ook gelijk zien welke items je nodig hebt met het koude weer.

Hopelijk heb je wat aan mijn tips gehad en kun je lekker gaan shoppen!

Spread the love