Spices of Marrakech jouw kruidenspecialist

Kruiden zijn niet meer weg te denken uit onze keuken. Spices of Marrakech gaat daar net iets verder in.

De roots van mijn ouders liggen in Casablanca: Marokko. Ik ben opgegroeid met diverse kruiden en geuren. Mijn moeder was/is altijd bezig met eten koken, bij het ontbijt werd ons al gevraagd wat wij die avond graag wilden eten. Dat gaat de hele dag zo door. In Marokko hoor je de hele dag potten en pannen rinkelen. Deze maatschappij is gebouwd op eten.

Casablanca-mix

De Marokkaanse is een gezonde keuken. De Marokkaanse bevolking gebruikt veel groenten in de maaltijd, alles wordt bereid met olijfolie en verse kruiden. Omdat de Marokkaanse keuken ook in Nederland steeds meer bekendheid krijgt, springen daar veel bedrijven op in. Zo ook Spices of Marrakech. Zij zijn gespecialiseerd in kruidenmixen. Unieke mengels waarvan mijn moeder die  bijna alles kent, blij verrast was. Zo ook de Marrakech mix, deze kruidenmix is heerlijk met een spicy bite. Lekker als marinade voor kip of garnalen.

Marrakech-mix

Dit bedrijf ziet kruiden als een vorm van kunst. Omdat ze met diverse kruiden spelen totdat ze de ultieme mix hebben gevonden en daar een leuke naam aan koppelen. De specerijen komen van overal ter wereld om de gewenste smaakcombinaties te maken. Het is een familie bedrijf bij uitstek, het wordt gerund met veel passie voor eten.

Je hebt de mogelijkheid om online bij Spices of Marrakech te bestellen. Wanneer je de markthal in Rotterdam bezoekt, vind je dit bedrijf daar ook, de geuren/kleuren/smaken maak je dan fysiek mee. Wanneer je nu de couponcode 120891 gebruikt, krijg je 10% korting op je gehele bestelling.

Ik raad je aan om de site te bezoeken al bestel je niets, je vindt er  heerlijke Marokkaanse recepten.

Ben jij bekend met de Marokkaanse keuken? Zo, ja wat heb je dan gegeten of gemaakt?