Bouw je eigen thuiscursus!

Je hebt van die mensen die ergens enorm veel vanaf weten, en dat met iedereen delen. Maar wat nou als jij heel veel weet over gezond koken, of snel koken voor je kindjes wat toch gezond is. Of kun jij uitleggen hoe je moet boekhouden, in termen die mensen die er niks van snappen ook nog begrijpen? Kun je heel goed haken, coaching, of kleding maken? Kortom, als jij iets heel goed kunt, en denkt dat je een ander wel wat zou kunnen leren, dan is deze thuiscursus echt wat voor jou!

Thuiscursus

Je leert hier zelf een cursus maken, die je vervolgens weer te koop kan aanbieden. Je krijgt alle tips en adviezen over de verkoop, wat je wel en niet zou moeten doen, en hoe je zoiets in elkaar zet. Ook leer je video presentaties te geven, en alles netjes in te delen.

Het mooie van zo een eigen cursus is dat je toch wel kan invullen hoe jij dat wilt, en je zo je eigen cursus hebt. Heb je nou een interessant product, dan zijn er vast veel mensen die zo een cursus willen volgen. Je kunt uiteindelijk zelfs vervolg cursussen maken.

Als je cursus eenmaal hebt gevolgd, en je eigen curus hebt gemaakt kun je hem online verkopen in verschillende webshops, op je eigen site, of bijvoorbeeld bij een programma als paypro aanbieden. Je hebt dan een extra inkomen, wat afhankelijk van de cursus best hoog op kan lopen.

Productbox-online-cursus-creëren-923x1024

Klik het plaatje voor meer informatie!