Tijdschriften lezen voor maar 1 euro

Ik ben gek op lezen en vooral van tijdschriften kan ik enorm genieten. Ook hier heb ik een budget alternatief voor op gevonden.

Al sinds ik me kan herinneren zit ik letterlijk met mijn neus in de boeken. En dit is altijd zo gebleven. Lezen geeft mij echt rust. Nu ik wat ouder ben , en ik meer verantwoordelijkheden heb kan ik niet zomaar een tijdschrift aanschaffen. Het is namelijk best prijzig als je dit elke week doet. En om naar de bieb te gaan vind ik persoonlijk niets, meestal gaat het dan om oudere versies of iedereen heeft er al aan gezeten.

Ik zal je uitleggen waarom. Het is een tic wat ik heb. Mijn tijdschriften moet onaangetast zijn, dit betekent dus dat ik de 1e ben die mijn tijdschrift leest. Dit was vroeger zo en nu nog steeds.  Zoveel ruzies erom gehad in het verleden omdat men ( lees mijn familie) het belachelijk vond. Ja het is wat apart maar he zo hebben we allemaal wel iets toch?

Blijf af!

Toen ik een tijdje terug bij de Lidl was zag ik daar bij de kassa een tijdschriftenpakket liggen voor maar 3,99! In eerste instantie dacht ik echt dat het ging om tijdschriften van een jaar terug. Maar toen ik ze bekeek bleken het dus echt recente tijdschriften te zijn. Zo blij als een kind heb ik het pakket aangeschaft. In het pakket vind je:

  • Story ( daar heb ik de buurvrouw mee blij gemaakt)
  • De Flair
  • De Viva
  • Grazia

En inderdaad ik heb ze als eerste gelezen, omdat er nu verder niemand is die me daarin kan storen. Zo fijn een tijdschrift voor maar 1 euro. Ik zou dit niet wekelijks kunnen doen. Maar ik heb me voorgenomen om dit  minstens 1x per maand mezelf cadeau te geven.

Ben jij ook zo’n leesfreak? En heb jij ook een tic? leuk als je dat met me wilt delen..