Shop jij wel eens tweedehands kinderspullen voor je kindje?

 

 

Er veel websites waar je leuke tweedehandse spullen kunt scoren voor een mooie prijs. Tweedehandse kinderspullen kosten een stuk minder dan dat je ze nieuw koopt. Natuurlijk wil je voor je kind het beste en allernieuwste aanschaffen, maar sommige producten kun je ook prima tweedehands aanschaffen.

Er zijn namelijk veel ouders die bepaalde producten echt niet meer nodig hebben en hierdoor erg weinig vragen. Ze willen er gewoon het liefst vanaf. De volgende drie zaken kun je prima tweedehands kopen voor je kind.

 

Kindermeubels


Meubels voor een kinderkamer kun je prima tweedehands kopen. Vaak zijn deze meubels namelijk niet vaak gebruikt en willen de ouders er graag vanaf. Maak een afspraak om de meubels te bekijken. Als je weinig te besteden hebt, is dit een prima manier om je kind toch nieuwe meubels aan te bieden. Een collega heeft op deze manier een splinternieuwe babykamer weten te krijgen voor een heel fijn prijsje. Je  kunt dus altijd even een kijkje nemen of er wat interessants tussen zit.

Een kinderfiets

Fietsen zijn vaak erg duur. Vooral als je een kinderfiets wilt van een goede merk. Op tweedehandse websites kom je vaak kinderfietsen  van goede merken tegen voor een lage prijs. In de meeste gevallen zijn hun kinderen te groot om een bepaalde fiets nog te kunnen gebruiken en willen ze de fiets voor een zacht prijsje wegdoen. Hier kun jij van profiteren. Zo heb je voor een hele lage prijs een mooie kwalitatieve fietsje voor je kind.

Speelgoed

Mijn zus heeft twee zoontjes die altijd door de hele familie zijn verwend met veel speelgoed. Toen mijn zus besloot dat ze te veel speelgoed in huis had, heeft ze alle speelgoed dat niet meer werd gebruikt in een zwarte vuilniszak gedaan en deze op Marktplaats aangeboden voor 10 euro. Binnen vijf minuten werd deze zak opgehaald. Speelgoed is erg goed tweedehands te kopen en je kunt kinderen hier ontzettend blij mee maken. In de meeste gevallen bevindt de speelgoed zich in hele goede staat en kan een kind hier gemakkelijk nog een hele tijd mee spelen.