Verdienen met websites

 

Je ziet dagelijks de schreeuwende websites voorbij komen, de 1 na de ander verteld je over geld verdienen met websites. 

Maar kan dit ook echt? Zeker weten! En niet alleen met een webshop. Affiliate programma’s kunnen echt voor je werken. Je moet alleen iets meer moeite doen dan wat zij vertellen.

Er word ook veel uit gegaan van het feit dat je al veel weet van affiliate marketing. Ze gebruiken veel vaktermen, en is het e-book wat je leest, bijna onleesbaar. Toch is het heel goed mogelijk om met niets te beginnen, en binnen een maand al iets te verdienen. Ik snap dat je niet meteen wilt investeren, of angstig bent om in een of andere MLM verhaal terecht te komen, maar affiliate marketing is een kwestie van hard werken, en goed de tips opvolgen. Er zit verder geen val achter.

Affiliate programma’s werken niet

Je hoort zo vaak dat ze niet werken, of niet doen wat ze beloven. Maar toch is het best heel handig om een paar van die trainingen te volgen. Je kunt er echt veel van opsteken, en zo de eigen eerste sites op te starten. Ik raad aan om eerst met 1 site te beginnen, en dan zodra die loopt en goed gaat, kun je aan de volgende beginnen. Zo heb je straks een klein netwerk van sites, waar je geld mee verdient.
Wel moet je echt goed de tips opvolgen, en kost het tijd. Affiliate programma’s werken idd niet, als je er niet aan werkt. Alleen een bannertje of een link plaatsen, levert niet de bedragen op die je ermee kunt verdienen. Het is ook niet voor iedereen weggelegd. Je moet wel zelfstandig kunnen werken, en een doorzetter zijn.

Wil je meer weten over online verdienen?

Download het E-Book voor een succesvolle website nu!