Verwen jezelf met Dove

Laten we dit winweekend ook mama niet vergeten! Dove is 1 van de weinige low budget creams en lotions die ook echt lekker is voor je huid. Deze Dove Cashmere Comfort maakt het ook kashmierzacht. Doe je mee voor de bodybutter en bodycream?

Droge huid

Ik heb de meest extreem droge huid. Zo een slangenhuid als ik een dag niet smeer. Zo een slang die eruit ziet of hij elk moment een nieuwe huid aan kan maken, en deze eraf valt. Extreem droog dus. Nou gebruik ik over het algemeen kokosolie, maar ik wil ook wel eens een lekker rijke crème of lotion. Vooral zo een grote pot geeft zo een luxe gevoel altijd. Deze cashmere comfort maakt echt lekker zacht! Ik moet nog steeds regelmatig kokosolie smeren, vooral op mijn voeten. Maar doe dta nog maar 1x in de week. Verder is deze voldoende.

Geniet van een uiterst voedende verzorging met Dove DermaSpa Cashmere Comfort Bodylotion. De zachte en rijke lotion met verzorgende oliën herstelt zichtbaar de zeer droge huid en maakt haar heerlijk zacht.

Dove DermaSpa Cashmere Comfort Bodylotion is speciaal ontwikkeld voor de zeer droge huid.

Een happy moeder is een happy child..

Ik ken de excuses, geen tijd, geen geld, geen zin, te koud… Maar soms is het gewoon nodig jezelf eens te verwennen. Al is het even een crème opsmeren, na een lekker lange douche. Je knapt er serieus van op!dove

WINNEN!!!

Samen met Cassandra van Momambition, een lifestyle mama blog met mooie interieur ideeën, fashion en beauty. En mijn persoonlijke healthy lifestyle blog, hebben wij dit weekend maar liefst 9 winacties!

Vandaag kun je hier een lekker grote pot DermaSpa Casmere Comfort body butter en een tube DermaSpa Casmere Comfort lotion

Om mee te doen met deze winactie zou ik het super leuk vinden als je dit bericht deelt, of liked op Facebook of Instagram. Elke deel of like actie op social media is een extra winactie!

Facebook
Instagram
Twitter

De winnaar krijgt binnen een week persoonlijk bericht.

Spread the love

10 reacties op “Verwen jezelf met Dove”

  1. ik ben dol op DOVE produkten ze ruiken fijn en zijn niet duur. Ik ken deze produkten nog niet en wil ze natuurlijk dolgraag proberen, ze lijken me heerlijk voor mijn droge winterse huidje.

  2. Heerlijk voor mijn droge huid en Dove is mijn favoriete merk. Ik volg je op Facebook en heb het bericht gedeeld. Nu maar duimen op een beetje geluk.

  3. Dit pakketje zou deze mama zeker weten te waarderen, nu nog wat liken en delen à volonté en wie weet…

  4. Heerlijk, pure verwennerij voor mezelf 🙂 ik ben gek op dove. ik waag graag een kansje en volg via fb en instagram. liefs melissa

Reacties zijn uitgeschakeld.