Vloerisolatie voor warme voeten

Wist je dat met de aanschaf van vloerisolatie je meteen kan besparen op je energiekosten en geniet je van meer comfort in huis. Zeker nu de kouden maanden weer voor de deur staan is het ideaal om je hier eens in te verdiepen. Vandaag deel ik met jullie enkele voordelen van vloerisolatie, lees je mee?

Besparen

Ik denk toch wel de meest belangrijke voordeel van vloerisolatie is dat je bespaard en dat vrij direct gaat terug zien in je portemonnee.  Je kan gemiddeld per jaar zo’n €250,00 besparen op je energiekosten. En dat wilt toch iedereen?

Geen last meer van koude voeten

Ik weet niet hoe jullie het ervaren maar zodra ik koude voeten heb word ik niet meer warm. Zelfs dubbele sokken aan helpt bij mij niet meer. Met een goede isolatie is dat verleden tijd. Daarnaast zal je geen last meer ervaren van tocht en minder condens op de ramen. Lekker weer genieten op de bank met een kop thee!

Beter voor het milieu

Zeker als gezin word er heel veel gestookt en een groot hoeveelheid gas hebben we niet eens echt nodig. Het vele stoken komt niet ten goede van het milieu. Vloerisolatie is dus veel beter voor het milieu er zal niet onnodig te veel gestookt worden en gas verloren gaan.

Goed voor je gezondheid

Vloerisolatie zorgt dat er minder vocht in huis is, wat beter is voor je gezondheid. Geen last meer van huisstofmijten, schimmels. Mocht je nu toch nog last blijven houden van vocht in huis, dan kun je altijd kijken naar een vochtvreter. Deze zijn er in alle soorten en maten verkrijgbaar dus het hoeft niet eens op te vallen in huis.

Laat je ten alle tijden goed informeren en vraag installatie offertes op. De kosten voor vloerisolatie is betaalbaar en levert je jaarlijks minder hoge energielasten op.

Spread the love