Werken vanuit je luie stoel als Webcam entertainer

Onze eerste post over hoe geld te maken vanuit huis. Vooral moeders zitten met het dillema werken of thuis bij de kinderen blijven. En soms heb je gewoon geen keus en moet je wel werken. Door de vaak onmogelijke uren zie je amper je kinderen en geef je de helft aan de belasting en opvang. Ik weet er zelf alles van! Mijn geluk is dat ik lekker mijn eigen uren bepaal, en vanuit huis werk. Vooral MLM en Affiliate programmas(buiten fotografie en editor om). Ik zal hier ook zeker meer over plaatsen. Mocht je nou niet heel internet technisch zijn, lees dan vooral door. Webcamgirl.

Een beetje omstreden misschien, maar vooral als je echt wat schulden af te betalen hebt, dan ben je er hiermee snel bovenop. Je kunt lekker tijdens schooluren werken, of in de avond met de deur op slot. Je hoeft niet perse je gezicht te laten zien, wat een enorm voordeel is denk ik zo… ook kun je natuurlijk zo ver gaan als je wilt en legaal is. Bij islive krijg je ook nog eens elke 2 weken betaald, en je hoeft dus niet maanden op je geld te wachten. Je hoeft geen beauty te zijn, maar wel een lekker wijf.. en daar bedoel ik mee, dat je gezellig bent, iets leuks aantrekt en de kijkers een leuke tijd bezorgd. Dit alles is zoveel belangrijker dan mooi zijn.

*Voordelen webcamgirl worden*

Ten eerste heel veel aandacht, een hoger zelfbeeld en zelfstandigheid. Welke vrouw wil dat nou niet? Eindelijk weer gewoon kopen waar je zin in hebt, of die vreselijke schulden eens afbetalen… Het is ook nog eens erg leuk werk om te doen hoor ik van alle vrouwen die webcammen.

*Het is mogelijk om volledig anoniem te webcammen.
*Ook post kan via de mail.
*Iedereen kan webcammodel worden als je 18 jaar en ouder bent.
*Het is dan ook helemaal aan jezelf hoeveel inkomsten je wilt genereren.
*Als webcamgirl kun je prima parttime werken, naast je studie bijvoorbeeld.
*Inschrijven als webcammodel is volledig gratis, dus geen onverwachte kosten.
*Je bent eigen baas en werkt de uren wanneer jou dat uitkomt.

Ik wens je heel veel succes!!

 

1 thought on “Werken vanuit je luie stoel als Webcam entertainer

Comments are closed.