WINACTIE! Maak kans op 2 kaarten voor de Huishoudbeurs/9 Maandenbeurs

De leukste deals, speciale kortingen en natuurlijk ook veel freebies! Je vind het allemaal op de huishoudbeurs. Wil je er bij zijn? Doe dan snel mee aan de winactie en maak kans op kaarten voor jou en een vriendin. 

17 t/m 25 februari word de Amsterdam RAI weer omgetoverd tot het walhalla voor de “huisvrouwen”. Nou is dit al een beetje achterhaald want voor vrijwel alle vrouwen is er wel iets leuks te vinden. Zo zijn er diverse modeshows, kun je interieur advies krijgen en scoor je ook de leukste koopjes.

Ook worden we dit jaar weer verrast met een mooi programma. De huishoudbeurs staat dit jaar centraal om het thema goud. Ze hebben dit geïnspireerd op de olympische spelen. Je kunt zelfs in het olympisch café alle wedstrijden volgen! Heb je als goed voornemen dit jaar gezonder te leven? Dan kun je een hele leuke kookworkshop van Sonja Bakker volgen. Wil je interieuradvies of stylingtips voor je huis? Dan ben je helemaal op je plek in het woonatelier.

Wil je er bij zijn? Win 2 kaarten!

Natuurlijk hebben we ook een leuke winactie! Wij geven namelijk 2 kaarten weg. Dus wil jij graag met een vriendin naar de huishoudbeurs? Laat dan een reactie achter met waarom jij er bij moet zijn en met wie. Misschien maken wij jullie dan blij met 2 kaarten voor de huishoudbeurs!

Wil je nog meer kans maken? Neem dan een kijkje op mommylovespink.nl, pinkpress.nl of beauty-unboxing.nl voor nog meer kaarten!

  • Like onze PinkPress Facebookpagina / Beauty-Unboxing Facebookpagina (heel graag)
  • Tag je bff, moeder, tante, vriendje of vriendinnetje onder de post 
  • Delen wordt gewaardeerd = niet verplicht maar wel een extra kans
  • Door onze instagram (mommylovespink) of beauty-unboxing te volgen krijg je een extra kans

Heel veel succes gewenst, de winnaar krijgt over een week persoonlijk bericht.

Spread the love