Hoe goed is jouw zelfvertrouwen?

Hoe goed is jouw zelfvertrouwen?

Helaas.. met minder geld, zakt je zelfvertrouwen vaak naar een nulpunt. Je bent onzeker over alles wat je doet. Sollicitaties worden afgewezen, want je zit niet lekker in je vel en kunt jezelf niet verkopen.

Hoe bouw je weer aan je zelfvertrouwen?

Het is een neerwaartse spiraal. Want hoe kom je hier nu weer uit. Je word depressief, gaat jezelf vaak slechter verzorgen, en het lukt je niet eruit te komen. Ook kan het zijn dat je teruggetrokken word, of juist gezellig gaat drinken. Steeds vaker en steeds meer. Om je onzekerheid met grappen weg te werken.
Nu is er een e-cursus.  Geen zweverige cursus, met mensen die geen idee hebben waar je in zit of hoe jij je voelt, maar een duidelijke cursus, die je zelf in je eigen tempo kunt volgen, lekker in de anonimiteit van je laptop.

Wil jij je ook weer zeker voelen, vol vertrouwen sollicitaties tegemoet gaan? Of sterker in je schoenen staan, en misschien weer stappen durft te ondernemen?

Dan raad ik je deze cursus aan: Blijvend zelfvertrouwen

Wat heb je aan zelfvertrouwen?

Je straalt zekerheid uit. Daar letten werkgevers op. Zie je eruit of jij die baan aan kan, of dat je wegrent bij het eerste probleem. Ze moeten het idee hebben dat jij alles aan kan. Dat je er staat. En dat als er een grote baas voor je staat, dat jij zelfvertrouwen hebt om die tegen te kunnen spreken, of om een grote presentatie voor te doen.

Je kunt nog zo goed zijn in je werk, maar als je dat niet uit kunt stralen, dan gelooft niemand je. Terwijl als je misschien minder goed bent, maar de uitstraling hebt alsof je de beste bent, vertrouwen mensen erop dat jij het wel kunt. Je krijgt eerder kansen en mogelijkheden.

Lees ook eens over kleding bij solliciteren

zelfvertrouwen - hoe krijg je weer zelfvertrouwen