zo houd je de telefoon langer heel

Zo houd je de telefoon langer heel!

Hoe vaak heb jij je telefoon al laten vallen? Ik zeker een miljoen keer. Dat kan nogal in de papieren lopen als je de telefoon niet goed beveiligd. Met deze tips heb je langer plezier van je telefoon!

Het hoesje is de goedkoopste verzekering

Heel belangrijk is natuurlijk de beveiliging van de telefoon. Gewoon een simpel hoesje heb je als onhandige vrouw weinig aan. Nu heb je natuurlijk de anti shock hoesjes maar die zijn meestal nogal zwaar en van metaal. Ik had er pas 1 met magneetjes gekocht maar dat ding was zo zwaar dat ik hem nog vaker liet vallen. 

Je moet in ieder geval denken aan een screen protector die er niet makkelijk af kan. Het liefst 1 die net over de randjes gaat. Dan is een silliconen hoesje met stoot hoeken verder prima. Niet te glad want ook dat glijd weg. Een hoesje waar ook je pasjes in kunnen gaan dicht en zijn ook een prima beveiliging. Let er goed op dat je niet bijvoorbeeld een iPhone 7 hoesje om een ander model probeert te passen. Soms past het natuurlijk wel, maar de bescherming is echt minder. Het hoesje moet goed strak om de telefoon kunnen zitten met alle knopjes op de juiste plaats. 

 

Te veel apps

Om de binnenkant schoon te houden moet je echt even opletten met teveel downloaden. Denk aan alle spelletjes en andere apps. Houd alleen wat je echt gebruikt en delete de rest. Zo werkt de telefoon beter en sneller. Je kunt de telefoon met teveel zware apps echt enorm vertragen. Zo wordt hij sneller heet en gaat hij haperen of duurt het een eeuwigheid met laden.

 

Wat te doen met alle foto’s en videos?

Ook deze kunnen je telefoon onnodig vertragen. Laad ze af en toe op de cloud of op je drive, en verwijder alles van je telefoon. Dit zorgt ook voor een snellere telefoon.

 

Handige tip!

Op het moment gebruik ik een lease telefoon. Elke keer als de telefoon stuk is kun je dan een vervanging vragen. Het zijn refurbished telefoons, dus niet nieuw. Erg handig als je snel weer een telefoon nodig hebt. Als je het hoesje en de screenprotector er goed op hebt zitten, kost dit je dan geen geld.

zo houd je de telefoon langer heel

Spread the love