Zo kom je van vieze geurtjes af!  

Er bestaat altijd een kans dat je hiermee ooit te maken zult hebben. Indien dit ook werkelijkheid word stoort het enorm. Een vieze geur is een absolute boosdoener waardoor je je toch minder comfortabel zult voelen in je eigen huis want, uiteraard wilt vrijwel iedereen rond kunnen lopen in een woning waar geen vervuilende geur te bekennen is. Normaliter is het natuurlijk niet de bedoeling dat jouw eigen woning qua hygiëne te vergelijken is met een vuilnisbelt.

Moeders

Dit zijn in het algemeen toch wel de personen die meer letten op hygiëne(niet letterlijk allemaal). Een schone lucht of hygiëne hoort voor een moeder toch wel belangrijk te zijn aangezien hun eigen kinderen nog bij hen wonen. Als een moeder al de acceptatie geeft aan een vervuilende geur in huis dan, is de kans natuurlijk aanwezig dat haar zoon/dochter dit ook normaal gaat vinden. Je eigen zoon zal maar thuiskomen met vrienden of kennissen en die ruiken bij binnenkomst al meteen een stank, dat is voor de zoon natuurlijk geen fijn beeld. Zo hebben ze meteen een beeld van dat jouw moeder een smerig persoon is en je niet heeft opgevoed in een schone leefomgeving. Niemand houd natuurlijk van een vieze geur in huis.

Oorzaken vieze geur in huis

Als er antwoorden moeten worden gevonden hierop, dan komen we tientallen tegen. In principe heeft dit soms ook te maken met jouw manier van leven(bijvoorbeeld ongedierte of huisdieren). Stel dat jij een stuk of 5 honden in huis hebt dan, is het te verwachten dat je huis sneller” kan stinken. Maar een ongemakkelijke lucht kan ook komen door een slechte riolering waardoor het zich snel verspreid in jouw woning. Je medebewoners(buren) kunnen ook een hele belangrijke factor zijn in wat voor geur er rondgaat in jouw woning. Voorbeelden hiervan zijn dat je naast iemand woont die continu aan het blowen is waardoor de geur daarvan overslaat als jij even toevallig een raam open hebt staan. Het belangrijkste wat mensen moeten weten is dat een vieze geur in huis niet altijd te maken heeft met of je houdt van schoonmaken en dergelijke.

Strooming

Dit is een bedrijf waar je terecht kunt voor als je last hebt van geuroverlast. In eerste instantie adviseert Strooming om dan zoveel mogelijk de ramen open te houden, mocht dit niet werken dan komen medewerkers graag bij jou langs om te kijken wat het probleem is. Indien de medewerkers van Strooming toch langs moeten komen dan, weten ze zowel de bron van de onhygiënische geur te achterhalen als het verwijderen ervan. Een zogenoemde ozonbehandeling is de effectieve werkwijze van dit bedrijf. Een uitgebreide overzicht is te vinden op de site en qua recensies scoren zij ook zeer hoog!

Spread the love