Zwangerschapsoutfit voor €50!

Wie denkt dat je er tijdens je zwangerschap als een zoutzak bij moet lopen heeft het mooi mis! Zelfs met een klein budget en een beetje slim shoppen kun je een super leuke outfit samenstellen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

In het begin van je zwangerschap kun je nog wel wegkomen met een wat lossere broek en een oversized trui. Maar naar mate je buik groter word en je kleding krapper en krapper is het alleen maar handig als je een goed passende broek aanschaft. Nou is er elk seizoen een goede sale te vinden bij de prenatal. Maar ook online kun je zat leuke items scoren voor een mooi prijsje.

Om het te bewijzen aan jullie heb ik een super zwangerschapsoutfit geshopt voor nog geen €50! Om te beginnen heb ik een goede legging aangeschaft van het merk Noppies. De legging heeft een bovenlijf die precies tot over je buik komt. Niet alleen handig voor de ondersteuning, maar ook fijn want door die dikke buik zakken de meeste leggings al snel af. Het grappige is dat de legging was nog het duurste van deze outfit. Hij kost namelijk €24,99. Maar geloof me, hij is de investering dubbel en dwars waard.

Het tweede item is dit denim blue tuniekje van Mama-licious. De bloemenprint lijkt misschien wat tuttig, maar met wat leuke accessoires of stoere sneakers ben je al snel van dat imago af. Het tuniekje kostte slechts €16,99.

Omdat het een see through tuniek is heb ik gekozen om er een strak hemd in de zelfde kleur bij te kopen. Ook deze is net wat langer en heeft een uitsparing voor je buik. Het hemd is van Mama-licious en kostte €9,99.

Zoals je ziet is het helemaal niet nodig om heel veel geld uit te geven tijdens je zwangerschap. Als je maar weet wat je koopt en hoe je het kan combineren kun je een heel eind kopen. Zelf kijk ik graag voor herenkleding en jeans bij Sans-online en kwam er achter dat ze daar ook ontzettend veel leuk geprijsde positiekleding verkopen. Zeker de moeite om dus even rond te kijken!

Spread the love